Szállás

HOTEL: Szállásfoglalás ingyenes fesztivál shuttle busszal a Bohém Webáruházban (a link új ablakban nyílik meg). Szállás már 8.900 Ft/fő/éj-től! Bővebb információ az ajánlott kecskeméti hotelekről alább.
SZÁLLÁS FIZETÉSE SZÉP-KÁRTYÁVAL: RÉSZLETES INFORMÁCIÓ ITT!

SÁTOR: Az elmúlt évektől eltérően a fesztivál területén nincsen sátrazásra lehetőség, s nagyon kicsi az esélye, hogy a terület mellett épült kemping a fesztiválig meg tudna nyitni.

HOTEL: több kecskeméti városközponti szállodával vagyunk kapcsolatban. Folyamatosan újabbak kerülhetnek a partnereink közé, alább az aktuális listát találod. Ha a Bohém Webáruházban foglalod le a szállásodat, a szálláshoz ingyen shuttle busz szolgáltatást nyújtunk, vagyis a városközpontból a délelőtt 10 és hajnali 2 között folyamatosan közlekedő fesztiválbuszokkal tudsz eljutni a Domb Beachhez és vissza. Ha külön foglalsz a hotelekben, a shuttle karszalagot is külön kell megvenned!

Hotel Aranyhomok 10.000 Ft/fő/éjtől
Hotel Három Gúnár 8.900 Ft/fő/éjtől (elfogyott, már csak Prémium szoba foglalható)
Hotel Apolló 6.000 Ft/fő/éjtől reggeli nélkül

A JAZZFŐVÁROS fesztivál mindig a hatályos rendeletek betartásával kerül megrendezésre, 2021-ben a rendezvény látogatása védettségi igazolványhoz kötött! Védettségi kártya hiányában a koronavírus elleni oltottságukat hivatalosan igazolni tudókat is beengedjük.


   

ARANYHOMOK BUSINESS-CITY-WELLNESS HOTEL**** (foglalás itt)
A szálloda a város főterén található, így minden látványosságot 1-2 perc alatt elérsz, a wellness-részlegben kipihenheted magad, a nagyobb (Superior) szobákból pedig pazar kilátás kilátás nyílik a főtérre. Ingyenes wifi a szobákban, saját parkoló külön díj ellenében. A JAZZFŐVÁROS csomagot megvásárló szállóvendégként az ingyenes shuttle busszal juthatsz el a JAZZFŐVÁROS fesztiválra (a fesztiválhelyszín gyalog kb. 30-40 perces sétára van).


    

HOTEL HÁROM GÚNÁR**** (foglalás itt)
A szálloda a város központjában (de nem közvetlenül a főtéren)  található, így minden látványosságot néhány perc alatt elérsz, a wellness-részlegben kipihenheted magad. Ingyenes wifi a szobákban, saját parkoló külön díj ellenében. A JAZZFŐVÁROS csomagot megvásárló szállóvendégként az ingyenes shuttle busszal juthatsz el a JAZZFŐVÁROS fesztiválra (a fesztiválhelyszín gyalog kb. 30-40 perces sétára van).